Elképesztő volt az idei nyár, heteken át tartó forróság, csapadék és felüdülés nélküli hetek sora. Megviseli az ilyen időjárás az embereket, napközben aki teheti, nem megy az utcára. A legtöbben otthonukban próbálják (jobb esetben a strandon) átvészelni a nap legmelegebb óráit. Problémáinkra megoldást kíván a Klíma Global.

Esténként gyakran jöttek át hozzám barátaim, akikkel évek óta együtt társasozunk, akár hajnalig tartó végeláthatatlan mérkőzéseket játszva. A különböző stratégiai játékok a kedvenceink. Ezeknél nem pusztán a szerencse a döntő tényező, hanem a jól megalapozott stratégiai döntések láncolata. Sajnos nem vagyok jó vesztes. Mindent megteszek, hogy a játék végén én legyek az, aki megnyeri a partit. A vereséget sajnos nem mindig viselem jól. Mindenesetre egy stratégiai játékot nem szabad félvállról venni, mert értelmét veszti.

Amikor már elviselhetetlen a hőség

A nyár második felére már olyan elviselhetetlenné vált a hőség a lakásban, hogy egyszerűen kihatással volt az otthoni hangulat állapotomra is. Ekkor már nem csupán a nappali órákban volt elviselhetetlen a meleg, hanem már a késő délutáni és az esti órákban is. Ilyen hőség mellett már a közös társasozáshoz sem volt volt túl sok kedvem napközben, pedig a délutáni órákban amúgy sem csináltam semmi tartalmasat.

Az egyik szerda esti társasozás alkalmával fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy most már tényleg nem halogathatom tovább egy klíma beszereltetését a nappaliba, elképzelésemet kis baráti társaságommal is megosztottam. Mondanom sem kell, nekik is tetszett az elképzelés.

A megoldás: Klíma Global

Ekkor hallottam először az asztalnál velem szemben helyet foglaló Gábortól a Klíma Global internetes felületéről, ahol megoldást kínálnak a problémámra. Másnap délelőtt rászántam magam, hogy utánaolvasok a részleteknek és felkeresem az oldal linkjét: https://klimaglobal.eu

Ekkor ért az első nagy meglepetés, ugyanis a felület roppant könnyen áttekinthető, ez azért is volt fontos a számomra, mert így pillanatok alatt képbe tudtam kerülni a szolgáltatásaikkal kapcsolatban. Az oldal remek alternatívát kínál az érdeklődők számára, olyan fontos szempontok figyelembevételével, amelyre korábban nem is gondoltam. Elvégre valóban jó ha az ember a nyári hőségben képes klímával enyhíteni a forróság okozta kellemetlen érzetén, viszont ha megfelelő készüléket választunk, akkor azzal télen akár fűteni is tudunk, ami egy újabb fontos szempont.

Elvégre amilyen kellemetlen a nyári hőség, legalább annyira ellenszenves a téli hideg is, amikor a központi fűtés nem jelent hiánytalan megoldást a szoba felmelegítésére. Ezért joggal merülhet fel a kérdés, mi alapján választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb klímát? Ez az a kérdés, amelyben egy remek áttekintést kapunk a cég honlapján. Én például arra a megállapításra jutottam praktikus gyorstalpalójuknak köszönhetően, hogy egy helységet szeretnék hűteni, viszont azt télen akár fűteni is szeretném készülékükkel. Az oldal tanúsága szerint alapvetően kétféle klímát különböztethetünk meg egymástól (mono klíma, multi klíma). Ezek közül engem a mono klíma érdekel, elvégre a multi klíma alapvetően több helység egyszerre történő hűtésére is alkalmas.

Minél jobban merültem el az oldal által kínált lehetőségek között, annál biztosabban éreztem, hogy jó döntést hozok, ha az ő cégükkel fogok együttműködni. Szemmel láthatóan hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, a szakmai tudáson túl pedig abszolút vásárlóbarát szemléletet honosítottak meg cégüknél. A széles termékpalettához, egy roppant szimpatikus és letisztult stílus kapcsolódik. Nem csak eladni szeretnének nekem egy szolgáltatást, hanem kötelességüknek érzik, hogy a számomra legmegfelelőbb megoldást válasszam. Ez pedig a mai profitorientált világban egyáltalán nem jellemző.

A kapcsolatfelvétel formái

Könnyű a kapcsolatfelvétel, ezt honlapjukon vezeték és keresztnevünk megadásával, egy email címmel, telefonszámunk és lakhelyünk megadásával pillanatokon belül megtehetjük, ha konkrét elképzeléseink vannak akár árajánlatot is kérhetünk, mind magára a készülékre, mind pedig annak beszerelésére.

Az árajánlat kérést megelőzően érdemes alaposan átolvasni a honlapon fellelhető információkat, itt részletesen írnak a különböző szolgáltatásaik mellett, ezek működtetési költségeiről, telepítésük nehézségeiről, akár azokról a tényezőkről amelyek ezt ellehetetlenítik. Itt tudtam meg, hogy például a műemlékvédelem alatt álló ingatlanok esetén szinte kizárólag a mobil klíma kivitelezhető, ugyanis az épület falainak megbontását nagyon nehézkes hivatalosan engedélyeztetni.

Klíma Global

A Klíma Global felületét böngészve számos érdekes és elgondolkodtató információval találkozhatunk, megválaszolásra váró kérdéseink döntő többségére itt már vár egy válasz. Nagyon régen nem láttam ehhez hasonló kezelőfelületet, ahol tényleg minden releváns adat és információ pontosan egy kattintásra van az érdeklődőtől. Ezzel már az első pillanattól a döntés meghozataláig ellátnak minket a számunkra szükséges információkkal, azonban ha marad megválaszolatlan kérdésünk, arra gyors és érdemi választ tudnak adni.

A személyre szabott ajánlat

Az érdeklődő/vásárló nem érzi úgy, hogy nélküle hoznak meg rá vonatkozó döntéseket, hanem az ügyfél számára legjobb döntések meghozatalában nyújtanak szakembereik hathatós segítséget több évtizedes tapasztalatukat segítségül hívva.

A klímaberendezések egyedi tulajdonságait igen fontos harmonizálni ingatlanunk természetes adottságaihoz. A legjobb döntés meghozatalában ajánlott kikérni a cég szakembereinek segítségét. A megfelelő berendezés kiválasztása mellett fontos annak beszerelése is, ebben szintén gyakorlati segítséget nyújtanak. Egy azonban biztos, szüleink korában még luxusnak számított ilyen szolgáltatást igénybe venni, ma azonban már tömeges terjedése miatt egyáltalán nem nevezhető jelentős költségnek otthonunk felszerelése klímával. Logikus döntés, amelyet kellő körültekintéssel szükséges meghoznunk, ezzel minimalizálva költségeinket.

A cég honlapján felhívják a figyelmet arra, hogy fontos időben jeleznünk feléjük vásárlási szándékunkat. Ha nem kapcsolunk időben, akkor szezonális jellege miatt igen nehéz lesz nyár közepén megfelelő szakembert találnunk, aki készülékünket felszereli és üzembe állítja. A cég minden segítséget megad a vásárlástól a gyors üzembe helyezésig, azonban lehetőségeik végesek. Azt ajánlották honlapjukon tavasz végén, vagy nyár elején kezdjünk bele projektünkbe. Győr-Moson-Sopron megyében, valamint Komárom-Esztergom megyében a céget is megbízhatjuk a berendezés telepítésével. Minden más esetben segítenek megfelelő szakembert találni a feladatra.

Jó alvás, nyugodt hétköznapok

Ha hozzám hasonlóan te sem tudsz aludni nagy meleg miatt, esetleg a kialvatlanság már a munkád rovására megy ne habozz, kérj segítséget! Számos szakemberrel rendelkeznek, akiknek évtizedes tapasztalatuk van a probléma gyors és gördülékeny orvoslásában, a berendezés kiválasztásától a beszerelésig. Honlapjukon számos kérdésedre választ találsz, azonban ha maradtak még megválaszolatlan kérdéseid, ne habozz, vedd fel velük a kapcsolatot és kérdezz. Ez nálam sem ment egyik pillanatról a másikra. Alapos kutatómunka eredményeként választottam ki szakembereik segítségével a számomra legjobb megoldást. Egy biztos, itt egy helyen megtalálhatsz minden fontos információt, amire csak szükséged lehet.

Hosszú idő után tudok pihenni, az éjszakáim nyugodtan telnek. Kipihenten ébredek, napközben is több az energiám. Bárcsak előbb eljutottam volna erre az elhatározásra, mindenkinek csak ajánlani tudom. A nyári hőség nem lesz többé olyan kellemetlen, akárcsak a téli hideg sem. Egy egyszerű megoldás a két problémára, költséghatékonyan, szakemberek segítségével. Gyors és megbízható segítség, egy minden szempontból modern és vásárlóbarát cégtől, ahol minden segítség adott a legjobb döntések meghozatalához.