Meg sem tudnám mondani, mióta álmodozom arról, hogy megnyitom a saját kávézómat. Sokáig nem gondoltam volna, hogy ebből az álomból valaha is valóság lesz, azonban idén legnagyobb örömömre megnyitottam a tematikus kávézót, amit évek óta tervezgetek.

Budapesten és a nagyobb városokban már többször is jártam olyan kávézókban, illetve kocsmákban, ahol az italok fogyasztása mellett lehetőség volt különféle társasjátékokkal is játszani. Úgy gondoltam, hogy ez egy igazán jópofa ötlet, és elhatároztam, hogy a szülővárosomban is meghonosítom ezt a fajta szórakozási lehetőséget.

Persze nem volt egyszerű kivitelezni egy ilyen projektet, de a végeredmény minden nehézségért kárpótolt. A kávézó igazán hangulatosra sikeredett, és az rdealer.hu-nak köszönhetően a konyhai gépeim is praktikusak és magas minőségűek lettek.

Hogy miért választottam éppen a Dealer – Gastro & Ice Dealer webáruház termékeit? A válasz igazán egyszerű, ugyanis ennek a cégnek a fő profilja a minőségi, olasz konyhai gépek árusítása, elsősorban vendéglátóipari egységek számára.

Igazán szimpatikusnak találtam, hogy az rdealer.hu valójában egy családi vállalkozás, amely ráadásul két évtizedes tapasztalattal rendelkezik konyhai gépek forgalmazása terén. Miután mindezt megtudtam, már szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer webshopban megvásárolható gépek jelentik majd számomra a legjobb választást.

Az rdealer.hu egy kifejezetten praktikus webáruház abból a szempontból nézve, hogy itt egy helyen juthatunk hozzá szinte minden létező géphez, amelyre vendéglátósként szükségünk lehet. Akár italkészítőt, csomagológépet vagy sütés-főzési eszközöket akarunk vásárolni, akár fagylaltgépeket, esetleg hűtő- vagy fagyasztóberendezéseket keresünk, a Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatában bizonyosan meg fogjuk találni a számításainkat.

Úgy gondolom, hogy az rdealer.hu minden olyan vállalkozó számára is kitűnő választás lehet, aki esetlegesen szűkebb anyagi kerettel rendelkezik. Ennek az az oka, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer nemcsak új, hanem használt vendéglátóipari gépeket is árul, természetesen lényegesen alacsonyabb áron. Nincs más dolgunk, mint a szűrőben bepipálni, hogy használt terméket keresünk, illetve ezenfelül lehetőségünk van megadni egy ármaximumot is.

Minden vendéglátós tudja, hogy mosogatógép nélkül lehetetlenség egy kávézót vagy éttermet üzemeltetni, így hát érdemes lehet szétnézni az rdealer.hu ajánlatai között a “Mosogatás” kategóriában. Itt ugyanis találhatunk kézmosókat, tányérmosókat, pohármosókat és persze az elengedhetetlenül fontos mosogatógépeket is.

Természetesen nem a mosogatás az egyetlen elvégzendő feladat egy kávézóban, éppen ezért tanácsos az rdealer.hu oldalon elérhető italkészítőkre is vetni egy pillantást. Ebben a menüpontban szabadon válogathatunk különféle citrusprések, kávéfőzők, shake-készítők, de még kávétömörítők közül is.

Amennyiben szimpatikusnak találunk egy adott gépet, azt javaslom, kattintsunk rá, és olvassuk el az árucikkhez tartozó részletes leírást, amely minden bizonnyal segíteni fog a döntésben. Én igazán hasznosnak találtam, hogy bőségesen ellátnak bennünket információval a termékekkel kapcsolatban.

Azt hiszem, ezek után már nem is lehet kérdés, hogy miért javaslom minden vendéglátósnak az rdealer.hu webshopot. Ha konyhai gépekről van szó, a Dealer – Gastro & Ice Dealer a legkitűnőbb opció a vásárlásra!