Unokatestvéremnek születésnapja lesz, nem tudtuk, hogy mivel lepjem meg őt. Nem volt megoldásom a helyzet megoldásra, minthogy megkérdeztem őt, hogy minek is örülne a legjobban. Azt válaszolta, hogy társasjátékot szeretne, amivel a barátaival összeülve, jókat tudnak szórakozni, nevetni. Egyfajta közösségformálódás, összetartásként kérte ezen játékokat, hogy ne csak az online térben játszanak mindig együtt, hanem a valóságban is össze tudjanak gyűlni és személyesen is jelen tudjanak lenni egymás életében. Erre pedig egy társasjáték teljesen alkalmas, még akkor is, hogyha 25 év pluszos emberekről beszélünk, akik már javarészt dolgozó emberek státuszában vannak.

Ekkor mesélte el az unokatestvérem, hogy a játék és az IT világa, hiszen egy olyan cégnél kezdett dolgozni, ahol rögtön egy IT-hez köthető feladatot kapott. Noha még nem volt ilyen megrendelésben és projektben része, hogy webtárhely szolgáltatást kell igénybe vennie. És nem csak igénybe venni, hanem megkeresni azt a céget, ahol a legjobb ár érték arányban lehet megkapni ezt a szolgáltatást, és ott egy megrendelést indítani. De hol is tud jó minőségű, és áru webtárhely szolgáltatást beszerezni.

Alapvetően nem lenne azzal baj, hogy megtalálja a cége számára a legjobbat, de olyan sokrétű és összetett egy webtárhely szolgáltatás, hogy oda kell figyelni az apró részletekre is. Nem tudni, hogy mi vezérelte arra az oldalra, ahonnan végül be tudta szerezni ezt a szolgáltatást, de nagyon megörült annak, hogy ilyen gyorsan sikerült neki, és nem okozott nagyobb fennakadást a cége életében.

Amikor meglátta azt az oldalt, ahonnan megrendelte a webtárhely szolgáltatást, már tudta, hogy ezt lesz az az oldal, az a cég, aki a befutó. Hiszen annyira profi volt már maga az oldal is, nem tudott betelni vele, csak olvasgatta, hogy milyen sok szolgáltatással foglalkozik, ez a fantasztikus cég, nem csak webtárhely, de akár VPN, vagy szerver szolgáltatásokat is tud nyújtani a cég. Annyira nagy a profiljuk, hogy öröm volt válogatnia az unokatestvéremnek, különféle csomagokkal készülnek az érdeklődők számára, melyből válogatva a céghez illő legjobb szolgáltatást tudják megrendelni az érdeklődők. Ezt azért is alkalmazza a cég, mert könnyebben tud így egy érdeklődő azt adott szolgáltatásuk mellett dönteni, hogy ha azonosulni tud a csomagban foglaltakkal. Nem tudni, hogy tényleg ez hozza meg a sikert, vagy éppen az, hogy nagyon sokat tesz ez a remek cég az ügyfeleikért, hogy a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak, és ha esetlegesen probléma adódnak, akkor fel tudják venni rögvest vele a harcot, és orvosolni tudják azt.

Unokatestvérem nem sokat gondolkodott azon, hogy egy érdeklődő, árajánlatkérő mailt küldjön a cég számára, ezzel egy időben a saját cégénél felvetette ezt az ötletét, és azt, hogy milyen kedvező áron talált, remek szolgáltatást, és ez a terve, hogy ha megérkezik a visszaigazoló e- mail, akkor meg is rendeli a cégtől.  Nagy egyetértés volt, hogy tényleg remek ajánlat, és már rendelhette is. Nem csalódtak a cég szolgáltatását illetően, hiszen azt kapták, amit a megrendelésben benne foglaltattak, és teljese bizonyossággal hiszik, hogy nem lesz semmilyen probléma, hiszen akkor a cég nem vállalna a webtárhely szolgáltatására ilyen garanciát, hogy mindig rendelkezésre állnak, hogy ha esetleg leállás vagy támadás érné a tárhelyet.  Az unokatestvérem pedig rendkívül büszke magára, hogy milyen jól megoldotta a feladatot.