A múlt hétvégén átjöttek hozzánk a barátaink. Nagyon szeretjük őket és remekül éreztük magunkat, mert már amúgy is régen találkoztunk és egészen egyszerűen jó volt látni egymást.

Nem csak, hogy láttuk egymást, hanem még a társasjáték is előkerült, amivel máskor is szoktunk játszani. Alapvetően szeretjük a társasjátékokat, de ezzel a társasággal meg különösen is.

Persze nagyon jókat is szoktunk ilyenkor beszélgetni, amikor mindenki elmeséli, hogy mi történt vele és hogy mi van az életével. Az egyik barátom elmesélte, hogy az egész napot játék vásárlással töltötte, mert az unokaöccsének a születésnapjára kellett ajándékot venni.

A másik barátom meg mesélt a vállalkozásának az új honlapjáról, amit a Keresőbenelső-vel csináltattak. Keresőbenelső? Még sosem hallottam róluk, így megkértem, hogy kicsit meséljen erről.

A Keresőbenelsőre úgy talált rá, hogy a neten keresgélve a következő hirdetési szövegre lett figyelmes: “Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált.” Megtetszett neki a szöveg, rájuk keresett és pár nappal később már bele is vágtak az új honlap készítésébe.

Merthogy ez a cég honlapok készítésével, grafikai tervezéssel, online marketinggel és még további ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Ez jól hangzott és mivel nálam is tervben volt egy új honlap, így egyből rátértem az anyagiakra.

Mennyibe kerül egy honlap készítése a Keresőbenelsőnél?

Mint megtudtam, erre nincsen egzakt válasz. Egészen pontosan ezt nem lehet meghatározni egy listából, hiszen ez mindig az ügyfél igényeitől és attól függ, hogy milyen típusú honlapot szeretnénk készíteni.

A Kersőbenelsőnél a következőképpen néznek ki az ajánlott vagy minimális óraszámok egy átlagos honlap elkészítése esetén. Minimum 18 órányi szövegírásra, 18 órányi desing tervezésre, 9 órányi HTML programozásra és 9 órányi weboldal összeállításra van szükség. Ezek nettó óradíja 10.000 Ft. Ezen kívül még szükség van minimum 3 órányi Google Ads, Goodle Analytics és Facebook beállításra is. Ennek 30.000 Ft az óradíja. Ez ugyebár az alap, de persze a végső óraszám mindig attól függ, hogy az megrendelő mit szeretne.

Fizetni mindig csak a ledolgozott órák után kell, ami azt jelenti, hogy abban az esetben, ha az előre meghatározottnál kevesebb óraszámmal végeznének az adott honlappal, akkor természetesen csak a ledolgozott órákat számlázzák ki. A tervezett óraszámnak az 50%-át előre kell kifizetni, a maradék 50%-át pedig akkor, amikor az oldal elérhetővé válik.

Miért jó a Keresőbenelsőt választani, ha honlapkészítésről van szó?

Elsősorban azért, mert ők nem előre legyártott sablonokból dolgoznak, hanem igyekeznek mindig egyedi és különleges weblapokat készíteni teljes mértékben a megrendelő igényeinek, illetve a honlap céljainak megfelelően. A honlapjaik mindig egyedi design-nal készülnek.

Napjainkban nagyon fontos tényező egy honlap esetében, hogy teljes mértékben keresőoptimalizált legyen. Enélkül nem is lenne értelme a honlapnak, mert senki sem találna rá. A cégnél nagy hangsúlyt fektetnek erre, ami szinte alap náluk.

Szerencsére nem tart sokáig egy honlap elkészítése, ugyanis ők általában hetek alatt elkészítik a megrendelt weblapot megfelelő és minőségi munkát végezve.

Ez remekül hangzott. A barátom elmesélése alapján én is kezdtem elhinni, hogy valóban igaz az a bizonyos hirdetési szöveg, ami révén rátalált a Keresőbenelsőre: “Online marketing szövegírás: profi, hatásos és keresőoptimalizált.”