Az igazat megvallva, sokakkal ellentétben annyira nem szeretem a társasjátékokat. Vagyis, inkább úgy mondanám, hogy nagyon jónak kell lennie ahhoz, hogy le tudjon kötni és játszani akarjak vele. Például Monopolyt egyszerűen nem vagyok hajlandó játszani senkivel, már évek óta, mert van benne valami, amitől rettentő ideges leszek, és késztetést érzek arra, hogy alkotóelemeire szedjem szét a táblát. Ugyan elég nagy bennem a versenyszellem, de tudok veszíteni, nem ezzel van a baj, viszont ez a játék rendesen ki tud hozni a sodromból. De van egy olyan gyanúm, hogy szándékosan úgy van kitalálva, hogy az egész család összevesszen.

Viszont az egyik gyerekkori barátom imádja a társasjátékokat, és nagy álma volt egy saját játékbolt. Nagyon sokat dolgozott érte, de végül sikerült megvalósítania, és most már büszke játékbolt tulajdonos. De ebben persze sok munka volt, a megfelelő berendezés megtalálása különösen nehéz volt. Elég sokáig kereste a megfelelő polcokat, amik stabilak és még jól is néznek ki, végül úgy határozott, hogy dexion salgó polcokat fog venni.

Talált is egy céget, a RackingLog személyében, akik már több évtizede gyártanak különböző polcrendszereket, ráadásul a minőségük is kifogástalan. Mindegyik polc – így a dexion salgó is- rendelkezik TÜV, illetve ISO tanúsítvánnyal, ami gyakorlatilag garantálja a kiváló minőséget. Ez azt jelenti, hogy minden egyes polc, ami a RackingLog gyárt, biztonságos és megbízható.

Ahogy említettem, több fajta polcrendszer gyártásával foglalkozik a cég, és természetesen mindegyikre van gyártói garancia, aminek ideje a polc típusától függően változik, de minimum két év egészen biztos, hogy jár. Illetve, emellett 10 év elteltével egy újfajta garancia lép életbe, ami a polcok bővítésére, vagy elemeinek a cseréjére vonatkozik.

A dexion salgó polcok előnye, hogy könnyen összeszerelhető, nem igényel szerelési vénákat, vagy tudást, de ha szükséges, akkor ebben segítséget tudnak nyújtani a cég szakemberei, méghozzá úgy, hogy nem csak kiszállítják, de a helyszínen össze is szerelik a polcokat.

Továbbá lehet vásárolni még hozzá különböző elemeket, vagy kiegészítőket is, mint például elválasztókat, tárolókat, és címketartókat is. A barátomnak mindhárom kiegészítőre szüksége volt, hiszen a címketartókban tudja elhelyezni a játékok árait, az elválasztókkal könnyebben tudja őket csoportosítani, a tárolókba pedig kisebb játékokat, bábúkat, és dobókockákat tud tárolni.

Miután kiszállították az üzletbe, és össze is szerelték a polcokat, nagyon elégedett volt. De olyannyira, hogy úgy döntött a raktárba is beszerez néhány polcot a RackingLogtól. Ezt pedig nagyon gyorsan meg is tudta tenni, hiszen egy nagyon rövid és egyszerű ajánlatkérő lap kitöltésével lehet jelezni a cégnek a vásárlási szándékot.