A barátom másodállásban játékújságíró, ezért “bocsánatos bűn”, amikor munka után még heti néhány órát ott tölt a számítógép előtt a különféle tesztelésre kapott játékokkal. Van néhány olyan, amibe én is becsatlakozom, a 90-es évek játékaiért pedig kifejezetten rajongok. Lehet, csak a nosztalgia-faktor miatt, lehet, hogy pont a maguk egyszerűségében rejlő (legalábbis a mai komplexebb játékokhoz képest) viszonylagos nehézségük miatt, de teljesen magukkal tudnak ragadni, és bizony fel is bosszantanak esetenként. Összességében mégis egy szuper közös program, hiszen jó néha elővenni a gyermekibb énünket.

Egy ilyen közös játék után a neten böngészve találtunk rá a következő ajánlatra: “Vásárolj kényelmesen Multivitaminok termékeket | Biocity Online“. Pár kattintással fantasztikus termékekhez juthatunk – a webshop egyik előnye ugyanis, hogy a multivitaminokat egyszerű bankkártyás fizetéssel házhoz szállítással, Pick Pack Pontra és új opcióként a különböző Csomagpontokra is kérhetjük. Utánvételes fizetésre is van módunk, ha inkább azt preferáljuk.

A weboldalról értesültünk arról a Biocity hűségkártya és jutalomrendszer kezdeményezésről, amellyel vásárlásról vásárlásra nagyon jó előnyökhöz juthatunk. Mindez azt jelenti, hogy költéseinkért cserébe pénzt juttatnak el számunkra egy virtuális kártyára, amelyen az összegyűlt egyenleget mindig az aktuálisan következő három hónapon belül tudjuk levásárolni. Minimum tízezer forint értékben kell vásárolnunk ahhoz, hogy bizonyos százalékos jutalomban részesüljünk, amelynek aránya az elköltött összeggel együtt növekszik.

No de térjünk vissza a “Vásárolj kényelmesen Multivitaminok termékeket | Biocity Online” felirathoz, amivel találkoztunk. Először is végigböngésztük a multivitaminok kínálatát az oldalon, majd a termékek részletes adatlapjainak hála a lehető legátgondoltabb döntést hoztuk meg és meg is rendeltük a kívánt termékeket. Szeretném kiemelni a gyors szállítást és a termékek minőségét, ugyanis mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az oldalukon olvashatjuk, hogy több mint tíz év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami meglátszik, emellett a több ezer féle termékük is magáért beszél. Biztosan fogunk még rendelni tőlük!