Nagyon szeretek videójátékokkal kikapcsolódni. Ez azonban azt eredményezi, hogy munka címén napi 8-10 órát ülök számítógép előtt, és a szabadidőm egy részét is a képernyő bámulása teszi ki. Tudom, hogy ez nem egészséges dolog, ezért igyekszem odafigyelni arra, hogy az egészségtudatosság is szerepet kapjon az életemben. Például hétvégén inkább sportolással, főzéssel kapcsolok ki.

Az egészségtudatos életmód kialakításában és fenntartásában manapság jó barátunk lehet az internet, hála az olyan weboldalaknak, mind például a prevenciopatika.hu.

Egy blog, ami számos fontos dologra hívja fel a figyelmet

A prevenciopatika.hu weboldalon az egyik legjobb dolog az ott elérhető blogfelület. A blog tartalma folyamatosan újabb és újabb cikkekkel lesz gazdagabb. Ezek a remek stílusban megfogalmazott írások pedig sokat segítenek abban, hogy hogyan is lehet valóban egészségtudatosan élni. Ráadásul a legfrissebb cikkek mindig az aktuális évszak vagy időszak egészséggel kapcsolatos lehetséges kihívásait tárgyalják. Ezáltal pedig könnyen lehet, hogy olyan probléma megoldásában nyújtanak segítséget, amivel éppen mi magunk is küzdünk.

Néhány fontos téma, amiről olvashatsz (persze a teljesség igénye nélkül):

  • Hogyan készüljünk fel az őszi, náthás-megfázós időszakra?
  • Miért fontos figyelnünk a megfelelő hosszúságú és minőségű alvásra?
  • Oké, hogy szedjünk vitaminokat, de pontosan milyeneket és mennyit?
  • Biztonságos-e gyógyszereket és gyógyhatású készítményeket online vásárolni?
  • Hogyan támogathatjuk immunrendszerünket a vírusos időszakokban?
  • és még sorolhatnám jó hosszan.

Webpatika azért, hogy az egészségmegőrzés gyerekjáték legyen

A prevenciopatika.hu elsősorban nem blog, hanem a szegedi Prevenció Patika interneten keresztül is elérhető gyógyszertára (az Ő baromi ötletes megnevezésüket használva: webpatikája). Itt tehát nem csak olvashatunk arról, hogy mire lehet szükségünk egészségünk megőrzéséhez és fenntartásához. Hanem vásárolhatunk is olyan termékeket, amelyek segíthetnek ebben.

A bevezetőben említett sok számítógép előtt töltött óra miatt például én rendszeresen szedek olyan gyógyhatású készítményeket, amelyek segítik a szemek egészségének megőrzését. A prevenciopatika.hu kínálatában pedig számos ilyen készítmény megtalálható. Illetve vásárolhatunk különböző vitaminokat és immunerősítő készítményeket is, amelyek segítségével akkor is könnyebb egészségesnek maradni, ha épp betegebb időszak van.

Ha mégis valami baj történt: prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat

A Prevenció Patika számára tehát fontos az, hogy segítsenek az egészség fenntartásában, megőrzésében. Ugyanakkor természetesen állnak rendelkezésünkre akkor is, ha már megtörtént valamilyen baj. A prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat aloldalon olyan termékkategóriák közül válogathatunk, amelyekre akkor lehet szükségünk, ha már megtörtént valamilyen baj.

A termékcímkék alatt többek között találhatunk olyan árucikkeket, amelyek allergiás panaszok leküzdésében vagy valamilyen fájdalom csillapításában segítenek. Vásárolhatunk lázra, megfázásra vagy különböző emésztési panaszokra nyújtanak megoldást. És találunk olyan kellékeket, eszközöket is, amelyeknek a betegápolásban vehetjük hasznát.

A megrendelt termékeket igény szerint átvehetjük személyesen, a Prevenció Patika szegedi gyógyszertárában. De házhoz is szállíttathatjuk, illetve GLS-csomagponton is felkaphatjuk. A vásárlási és szállítási feltételekről pedig mindent megtudhatunk az oldalon.

Ha számodra is fontos az egészségtudatos élet, de örülnél, ha néhány gyógyszertárban kapható termékért nem kéne folyton sorban állnod, akkor szerezd be ezeket biztonságosan a Prevenció Patika webpatikájából. Ha pedig már megtörtént a baj, keresd a prevenciopatika.hu/213-gyogyaszat oldalt, hogy segítségre lelj!

A legfontosabb pedig az, hogy ne feledd: az egészség nem játék, megőrzése és fenntartása pedig nagyon fontos feladat!