Mi az első dolog, ami az eszetekbe jut, ha azt mondom Hátitáskák – Anna táska webáruház? Gondolom az, hogy most offtopic témát hozok egy játékokkal foglalkozó blogra, de ne aggódjatok, mindent meg fogok magyarázni. 

Szóval, 24 évesen megismertem egy lányt, szerelmes lettem, 2 hónap múlva egy pozitív teszt várt, depresszióba estem, mondván vége az életemnek. A lány megsimogatta a hátam, ezzel minden baj elszállt, megszületett a baba, és tényleg vége lett a régi életemnek, egy új, sokkal jobb kezdődött. Azóta 6 év eltelt, a szerelem nem változott, csak a nappali, ami mostanra sörösüvegek és másnapos haverok helyett játékokkal van tele. 

A kisfiam imád játszani, én is imádok, kis családunk angyala pedig minket imád, úgyhogy mindenféle bolond játékvásárlásban támogat minket. Kedvenceink a fegyverek, mert imádunk harcolni. Idővel több barátom is lebabázott, így egész komoly háborúkat tudunk tartani. Ilyenkor szerelmemnek egy halom nagy- és kiskorú rossz gyereket kell elviselnie, és én mindig igyekszem meghálálni angyali türelmét. 

Legutóbb valamilyen csinos női táskára gondoltam, és ismerősi tanácsra az annataska.hu webshopban kötöttem ki. Ez egy olyan online üzlet, ahol a vásárlók a legkülönfélébb táskák és kiegészítők közül válogathatnak. Egy közös pont garantáltan van a termékek között: mindegyik jó minőségű, és átgondolt dizájnötletek alapján készült. 

Kiemelkedő a hátitáska kínálatuk, két oldalnyi hátizsák közül válogathatunk, ha ezekre rákeresünk. Találunk itt női darabokat, és férfi táskákat is. Először egy kicsit mesélek a női tatyókról, mert az üzlet kínálatát elsősorban ezek teszik ki. Szerintem mindenkinek egyből elragadják a tekintetét a tarka olasz hátitáskák. Ezekből van L és XL méret is. Aki nem rajong a vidám színkavalkádért, talál szolid színezetű darabokat is. Fekete, fehér, sárga, piros, kék és persze még sok egyéb szín. 

Kivitelben is nagy a választék. Vannak a sportos darabok, amik a tornazsákokra hajaznak. Itt ne a béna anyagból készült vékony zsákokra gondoljatok, amiket promóanyagokhoz adnak, hanem minőségi kivitelezésű, különleges grafikai megoldásokkal díszített darabokra. Találunk merevebb falú darabokat, amik tipikusan arra valók, hogy az alap női cuccok elférjenek bennük. Ezekből elegáns és utcai kialakítást is adnak, hogy minden alkalomra megfelelő táskát vihessenek a hölgyek. A nagy, XL darabok pedig arra valók, hogy az égvilágon minden női holmi elférjen bennük, és akár világkörüli útra is elmehessen tulajdonosuk. 

Férfi táskákból kevesebbet találni a Hátitáskák – Anna táska webáruház oldalon, de ezek egyedi darabok, és jól néznek ki, legyen szó elegáns, sportos vagy hétköznapi viseletről. Szám szerint 7 db férfi hátizsákot találunk a webshopban, mindegyik fekete. A szögletes és kerek kivitelezés kedvelői is megtalálják a nekik való darabot, ráadásul jelenleg az összes férfi táska 21% akcióval kapható. 

Persze az annataska.hu sokkal több, mint egy táskabolt. Atomkirály kiegészítő darabokat is találunk rajta. Ki ne szeretné például egyedi pénztárcában tartani a készpénzét? Szerintem nincs olyan ember, aki ne mosolyodna el a cicákkal díszített bőr tárcán. Ez egyrészt kiváló anyagokból készült, másrészt gyönyörűen van megvarrva, tehát sokáig hűséges társ marad. Másrészt annyira jópofa, hogy még férfiként is simán használnám, annak ellenére, hogy nőknek készült. Vannak olyan tárcák is, melyek ugyanolyan grafikával vannak díszítve, mint a táskák, így kollekcióban is használhatjuk őket. A férfi vásárlók is találnak maguknak maszkulin darabokat. 

Aki jó minőségű táskára, pénztárcára vagy övre vágyik egy megbízható webshopból, az az annataska.hu oldalán biztos megtalálja, amire szüksége van.