A testvérem gyermekének kerestem születésnapjára valamilyen érdekes és egyben fejlesztő játékot. Fontosnak tartom, hogy ne csak maga a játék élménye legyen meg egy – egy ajándékba adott játékban, hanem, hogy valamit fejlesszen is a gyermeken, akár a logikáját, vagy akár a kézügyességét, mindamellett, hogy kikapcsolódást tud nyújtani a gyerek számára. Mivel kislány, ezért viszonylag könnyű dolgom van, hiszen tudom, hogy én anno minek örültem és a személyiségünk nagyon hasonló, így ami még most is tetszik nekem, azzal ő is biztosan szívesen játszana. Így indultam neki a keresésnek és hamar találtam is neki ajándékot, ám ekkor jutott eszembe, hogy hétvégére be kell vásároljak. Az ajándék megrendelését követően fel is mentem a kedvenc oldalamra, hogy megnézzem milyen akciós újságok vannak éppen. Ahova minden vásárlásom előtt ellátogatok az pedig nem más oldal, amely minden ilyen által nagyon kedvelt bevásárlásra alkalmas üzlet éppen aktuális, akciókkal teli újságot összegyűjti, és pdf formában az érdeklődők rendelkezésére bocsátja.

Tehát nekem nincs más dolgom, csak erre az oldalra menni kiválasztani azt, vagy azokat az üzleteket amiket kedvelek és meg tudom nézni, hogy az adott hétre milyen akciókkal készülnek a kedvenc bevásárlóhelyeim. Annyira örültem, hogy megtaláltam ezt az oldalt, mert mindig meg tudom nézni az akciós újságokat, akár a munkahelyen vagyok, vagy akár utazás közben, amikor már haladok az egyik bolt felé. Hasznos, hogy mindig ott van és, hogy akármikor meg lehet nézni, és összehasonlításokat tud végezni a háziasszony, de az egyedülálló is, hogy hol milyen árkategóriában mozognak a termékek. És esetleg két helyre is be tud menni, attól függően, hogy hol találja meg jobb áron a keresett terméket. Én mindig használom vásárlások előtt ezt a remek oldalt; – https://akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag. Főleg akkor, amikor a kedvenc Spar boltomról van szó; – https://akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag mindig találok valamit a feltöltött újságban, ami miatt be kell ugorjak oda. És olyan jó, hogy a – https://akcioleso.hu/spar-akcios-ujsag oldalon mindig megtalálom. Már ki is írtam a postaládámra, hogy nem kérek nyomtatott újságot, szórólapot, hiszen bármikor meg tudom nézni az interneten milyen heti akciókkal készültek a boltok számomra. Ezzel egy kicsit a környezetvédelemre is gondolok, hiszen legalább én nem használok már papíralapú újságot, ezért eggyel kevesebbet is szükséges belőlük nyomtatni. Persze ez egy nagyon utópikus gondolkodás, de nem hinném, hogy céltalan, ha többen használnák, ezt a remek oldalt, akkor talán kevesebb nyomtatott újságra lenne szükség.

Szuper, hogy legalább én megtaláltam ezt az oldalt, de itt nem álltam meg, az összes barátnőmnek elküldtem a linket, hogy mostantól ők is itt nézzenek körül, innen tájékozódjanak. Egyikük másikjuk el is kezdte használni és nagyon meg is van elégedve vele. Könnyen megtalálja a keresett cég akciókkal teli újságját, és akár még a boltban is meg tudja nézni, hogy mit is szeretne még venni, mit talált a pdf -elt újság változatban. Én úgy látom ennek a remek oldalnak csak előnyei vannak, könnyen hozzáférhető, bármikor újra nézhető, környezet és természetbarát, hiszen papírt nem használunk fel vele. Remek ötlet az oldal, és jó lenne, hogy ha egyre többen használnák, rajtam nem fog múlni, és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki jár bevásárolni és aki csak most készül elkezdeni ezt a tevékenységet.