A laptopok legrosszabb tulajdonsága, hogy mindig teljesen jól működnek, egészen addig, amíg valami fontosat nem szeretnénk csinálni rajta, és az utolsó pillanatban, vagy a legrosszabbkor tönkre nem mennek.

Szeretek online játszani, aki egy kicsit is benne van az online játékok világában, az biztosan ismeri a World of Warcraftot ( röviden csak WOW). Nem olyan rég kijött a játék egy új szerverre. Kb. 8 éve nagyon népszerű játék volt, de sajnos, mint mindent, ezt is meg lehet unni. Évekig nem mentem a játék közelébe sem, de most, hogy új szerver nyílt, minden héten szakítottam időt rá. Alapítottunk is a barátaimmal egy új guildet, ami egyre jobban fejlődik, és az országban már eléggé elismert guildként tartják számon, játékos körökben.

A lényeg az, hogy vannak ritka raidek, olyan események, amikor különböző szörnyeket kell elpusztítani a csapatunkkal. Ezek csak egy meghatározott időkereten belül teljesíthetők és ritka ajándékokat adnak. Már nagyon készültünk egy ilyen megmérettetésre, sokat gyakoroltunk a többiekkel, de nekem az egyik este, a raid előtt 4 nappal elromlott a gépem. Ezek a játékok elég nagy gépigényűek, így nem futnak el akármilyen laptopon vagy PC-n, így, ha nem akartam kimaradni a raidből sürgősen kellett egy gyors, és megbízható szerelőt keresnem.

Valamennyire értek a számítógépekhez, azt sikerült kitalálnom, hogy az akkumulátor ment tönkre, de nekem nincsenek olyan eszközeim és pótalkatrészeim, amikkel ezt a gondot orvosolhatnám.

Beírtam a keresőbe, hogy Budapesti laptop szerviz, itt kezdtem el keresgélni. Egy olyan szervizt szerettem volna, ahol hamar meg tudják csinálni a laptopomat, ami foglalkozik kifejezetten acer típussal is, mert az azt jelenti, hogy van raktáron hozzá alkatrészük és nem kell hosszú napokat várni csak arra, hogy az alkatrészek megérkezzenek. Meg is találtam a tökéletes szervízt az ACER Laptop Szerviz – Pesten és Budán is – 2019 – PCMENTOR képében.

Már az is elég bizalomgerjesztő volt, hogy a honlapjukon meg lehetett előre nézni, hogy mi lehet a baja a gépemnek. Szerencsére ahogy a weboldalukon kattintgattam, a különböző lehetséges problémák közül itt is az akkumulátor gond tűnt a legvalószínűbbnek.

Másnap nyitásra már ott voltam az üzlet előtt, és be is adtam a laptopomat.

Gyorsan meg is szerelték, tényleg nagyon hamar és jól dolgoztak, Nem tudom, hogy csak szerencsém volt-e, vagy mindig ilyen hamar megcsinálják a laptopokat, de lazán részt tudtam venni a három nappal későbbi raiden. Nagyon örültem neki, hogy nem maradtam le róla, mert ez volt az utolsó nap, amikor meg lehetett csinálni. De a PCmentor -nak hála ezt is kipipálhatom a játékban.