A kisgyermekes anyuka vagy apuka számtalanszor szaladhatott abba a problémába, hogy a gyerkőc ugyan játszana kedvére, de tele a pelus, sőt, ami még rosszabb szivárog a pelus, így meg kell szakítani az önfeledt szórakozást, és gyorsan ki kell cserélni. Utána természetesen folytatódhat a játék, de a gyerkőcnek is nehéz visszarázódnia.

Nekem ugyan még nincs pici gyerekem, de a nővéremnek most született nem olyan régen egy kislánya, és bőven akadt időm gyakorolni rajta a pelenka cserét. Az egyik ilyen játékidő alakalmával kérdeztem valahogy rá a nővéremnél, hogy ebben a szörnyű, pandémiás időszakban ők hogyan oldják meg a pelenka vásárlást. Egyszer jól bevásárolnak valamelyik drogériában, és ha az az adag elfogy, mennek megint, esetleg netről rendelik vagy valami egyéb megoldásuk van? Na, erre a Flórának se kellett több, egyből elkezdte mondani. Kiderült, hogy még a terhessége alatt hallotta az egyik kismama csoportban, aminek a tagja volt, hogy van ez a Lord Shop. Mikor nekem mondta én hirtelen valami babáknak való kis komornyik kosztümökre gondoltam, aztán persze helyre raktam, hogy nem ez egy főleg pelenkákkal és popsi törlőkkel/nedves törlőkkel foglalkozó webshop. Flóra úgy is referált rá, mint a legjobb bugyipelenka webshop, legalábbis neki annak idején így ajánlották.

Persze ez egy kicsit el is bizonytalanította, mivel a bugyipelenka már inkább az egy éves kortól idősebb babáknak kell, tehát nem volt benne biztos, hogy egy újszülöttnek, pár hónapos babának is van-e kínálat. A biztonság kedvéért azért rákattintott a linkre, amit megadtak neki a csoportban. Ekkor szembesült vele igazából, hogy ez az oldal, ahogy már mondtam főleg pelenkákkal meg popsitörlőkkel üzletel. Ezekből elég széles választékkal is rendelkeznek, bár (általam legalábbis) kevésbé ismert márkákból. Ami viszont biztos, hogy az ár-érték arányuk nagyszerű.

bugyipelenka webshop

A másik dolog, amit Flóra nagyon jónak talált ebben a webshopban az volt, hogy nem csak pelenkát lehetett náluk rendelni, hanem mellettük egy kisebb drogéria működött, vagyis inkább úgy kéne mondanom, hogy velük párhuzamosan. Itt az illatszerektől az arcápolási termékeken át egészen a háztartási tisztítószerekig mindent meg lehet találni. Főleg azoknak ajánlanám mondjuk, akik esetleg karanténba kerülnek, és nincs valamelyik tisztító szerük. Hogyha előreutalással kifizeti a csomagot, a futár csak ott hagyhatja a ház előtt, és akkor érintkezniük sem kell. Szerintem ez egy nagyon jó megoldás a mai körülmények között, bár inkább ne kelljen senkinek se ez a kis praktika.

A parfümök szerintem kiváló ajándékot is képezhetnek így húsvét felé közeledve, de érdemes megnézni az akciós termékeket is. Soha sem lehet tudni, mit talál az ember.

A pelenkákat és nedves törlőket amúgy lehet csomagokban is rendelni, nem muszáj darabonként betenni a kosárba, és így talán olcsóbbak is. Persze mindenkinek megvannak a saját igényeik. Én most hogy már tudom, hogy Flóra szinte csak innen rendel Liliennek pelenkát, biztos innen rendelek majd praktikus húsvéti ajándékot a kevésbé praktikus és inkább cuki mellé.

Persze, itt is oda kell figyelni az apró betűs részre, bár ezt vehetitek szarkazmusnak, mert elég nagy betűkkel fel van tüntetve a szállításos résznél, hogy csak 5 ezer forint felett tudnak kiszállítani. A szállításnak két módja van, de mi sajnos csak a GLS-t tudjuk igénybe venni, mert a semmi közepe után kettővel lakunk Győr-Moson-Sopron megyében. A másik alternatíva a saját futárjuk lenne, aminek az esetében a szállítás alapból sokkal olcsóbb, de van lehetőség az ingyenes szállításra is 8 ezer forint felett.

Mind a két szállítási formának van előnye is meg hátránya is. A saját futárnak egyértelműen az az előnye, hogy olcsóbb, viszont ha jól néztem havonta csak egyszer egy kimondott napon jár a községben/kerületben. Ezzel szemben a GLS ugyan drágább, de lehet vele számolni, hogy ha 3 nappal az előtt tudod megrendelni minimum, hogy az utolsó darab akármid is (pelenka, törlőkendő, tisztító szer, egészségügyi termék stb.) elfogyna, gyorsan megkapod az utánpótlást. Itt igazából csak az idő-pénz párost kell figyelembe venni, meg persze hogy hol laksz. Mert ha nem Pest környéki vagy, akkor igazából nagyon nincs választási lehetőséged. De ez szerintem az ilyen kiszállítóknak a nagy részére igaz.

Ami még nagyon tetszett azok közül, amit Flóra említett, hogy ha beregisztrálsz nekik is van pontrendszerük, hasonlóan a nagyobb drogériákhoz. Szóval velük is tudsz spórolni. De ezen kívül van face csoportjuk is, ahol az anyukák/kismamák meg tudják osztani a tapasztalataikat, élményeiket. Szóval ha esetleg ez a poszt nem győzött meg arról, hogy vásárolj-e a bugyipelenka webshop-ról, akkor ott esetleg még szétnézhetsz, a linket az oldalukon megtaláljátok. Plusz még szoktak lenni nyereményjátékok is. A legutóbbi, Flóra azt mondta, karácsony körül volt, és azt hiszem Hévízre lehetett fürdő jegyeket nyerni, de ebben nem vagyok biztos. Persze jelenleg ilyeneket nem hiszem hogy osztogatnának, mert ugye minden be van zárva, de majd ha megint lesz élet, biztos ezek is megint megindulnak.

Ha esetleg még kérdésetek lenne, az oldalon található, bal alsó sarokban elhelyezett chat fejbe akár mikor írhattok, és valamelyik munkatársuk biztos válaszol. Szerintem ez egy nagyon jó ötlet volt részükről. Már több oldalon láttam, és szerintem nagyon jól ötvözi az e-mail írásbeliségét és a telefon közvetlenségét. Én sokkal kevésbé szenvedek szorongástól, ha chat-be kell írni, mintha telefonálni vagy e-mailezni kéne. De persze ez is egyéni vélemény, viszont ha valaki inkább az előző kettőből az egyiket venné igénybe, arra vagy nincs lehetőség, vagy csak én vagyok béna és nem találtam meg. Ennek jobb ha mindenki utánajár, esetleg utánakérdez a facebookon, vagy csoportban. Mivel én teljesen jól megvagyok az eredeti beállítással, ezért én nagyon nem törtem magam ez ügyben.

Szóval, Flórának nem igazán volt velük rossz élménye. Én még személyesen nem tudok nyilatkozni, de nagyon korrektnek tűnnek. Ha új jövevényt vártok, vagy már meglévő csöppségnek néztek új pelenkát, mert a régi márka esetleg nem szuperál, ajánlom, hogy nézzetek be ide. Az nem kerül semmibe. Első rendelésre szerintem érdemes a próbacsomagok közül válogatni, hiszen azok pont erre lettek kitalálva. Ha pedig úgy gondoljátok, hogy ez bejött, regisztrálni is érdemes. Mindenképp olvassátok el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) is, hogy mindennel tisztában legyetek, és ha kérdésetek van, az ügyfélszolgálat rendelkezésetekre áll.

A véleményeket pedig mindenképp osszátok meg vagy a facebook oldalukon vagy a csoportjukban. Szerintem nagyra értékelnék minden építő megjegyzéseteket. Természetesen mindent csak kulturáltan, mint ahogy itt is, bár nem tudom egy pelenka webshopon miben lehetne annyira belekötni,de sose lehet tudni.