Gyerekkori vágyam egy saját játlkbolt

Gyerekkori nagy vágyam volt, hogy egyszer majd azzal foglalkozhassak, amit annyira szerettem mindig is: temérdek sok játékkal. Talán bután hangzik, de én ettől a gondolattól vezérelve vágtam neki aztán a tanulmányaimnak. Gazdaság és menedzsmentet tanultam, és mindvégig az lebegett a szemem előtt, hogy egyszer szeretném majd megnyitni a saját vállalkozásomat. A tanulmányaim során megszerzett tudás pedig nagyon jó alapot adhat mindehhez. Persze egy vállalkozás elindításába nagyon sok a rizikó, de én mindvégig reménykedtem benne, hogy sikerülhet. A diplomám megszerzése után először egy multinál kezdtem el dolgozni, de nagyon gondosan spóroltam, hogy később aztán megvalósíthassam az álmomat. Amikor pedig eljött az ideje, elindítottam a saját vállalkozásomat, és megnyitottam a saját játéküzletemet.

Új fogalom a számomra a székhelyszolgáltatás

Szépen alakult minden, amikor az egyik ismerősöm egy olyan fogalommal ismertetett meg, ami addig új volt a számomra. De ez az élmény nem csak a megszerzett új tudás miatt érdekes, hanem azért is, mert így sokat spórolhatok a vállalkozásom számára is! A TopCégalapítás oldalát ajánlotta nekem, az ő profiljuk a székhelyszolgáltatás. Ez tulajdonképpen annyit takar, hogy ha vállalkozol, a cégedet nem feltétlenül muszáj például a saját otthonod címére bejelentened (ahogyan nagyon sokan teszik). Sőt, irodát sem szükséges fenntartanod ahhoz, hogy bejelenthesd a székhelyedet, mert mindezt a székhelyszolgáltatás alatt a TopCégalapítás elintézi neked! Ezzel a lehetőséggel pedig számos költséget meg lehet takarítani, így például megspórolhatod az építményadót, de ha előrelátó vagy, akár az iparűzési adót is.

A székhelyszolgáltatás alkalmával ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy a TopCégalapítás csapata felkínáljon a részünkre egy címet, ahová kihelyezik a cégtáblánkat, és ahová bejelenthetjük a cégünket. Ezt követően még arról is gondoskodnak, hogy átvegyék a nevünkre érkező postát, sőt, az érkező küldeményekről nyilvántartást vezetnek, és e-mailben értesítenek, ha postánk érkezik! Kérés esetén ezeket a küldeményeket akár díjmentesen fel is postázzák egy nekünk kézenfekvő levelezési címre. Ha hatósági kényszerintézkedésekre kell reagálni, még azt is vállalják, és nem rendszerű igénybevétellel még tárgyalót is kérhetünk tőlük kölcsön. De hogy miért éri meg nekünk mindez? Nos, gondoljunk csak bele, mennyi pénzt spórolhatunk éves szinten, ha például nem kell egy irodát fenntartanunk valahol csak azért, hogy biztosíthassuk a cégünk működését, és be tudjuk valahová jelenteni a vállalkozást!

Érdemes megérdeklődni a székhelyszolgáltatást a TopCégalapításon keresztül

Mindezek az érvek abszolút a székhelyszolgáltatás mellett tanúskodnak. Így abszolút megfordult az én fejemben is, hogy talán érdemes lenne igénybe venni ezt a szolgáltatást, vagy legalábbis utána érdeklődni mindennek a TopCégalapítás csapatánál. A szolgáltatás teljesen legálisan működik. És ha az ügyfél nem rendelkezik ügyvéddel a különböző jogi procedúrák elintézéséhez, a csapat díjmentesen biztosítja mindezt az ügyfél részére! A székhelyszolgáltatás díja is megfizethető, 6+1 havi díja alig nettó 30.000-40.000 Ft a szolgáltatás típusától függően összesen. A TopCégalapítás oldalának tanúsága szerint már más nagy cégek is éltek hasonló székhelyszolgáltatással. Olyanok, mint például a Morgan Stanley, a Hewlett Packard, vagy a Bombardier. Ha nekik bevált, nekem miért ne jöhetne jól ez a székhelyszolgáltatás? Érdeklődjétek meg a lehetőséget a TopCégalapításnál ti is!

székhelyszolgáltatás
A TopCégalapítás székhelyszolgáltatásával jelentős összegeket takaríthatunk meg vállalkozásunk számára