A baráti köröm minden férfi tagja imádja a videó játékokat. Ha összegyűlünk valamelyikünk lakásán, akkor hihetetlen sokat tudják nyomkodni a konzolt. Persze, ezzel nincs baj, vagyis nem lenne, de még otthon is rengetege játszanak. Van olyan is, hogy valamilyen formában mindannyian kivesszük a részünket a játékból, de mi lányok, képtelenek vagyunk egy egész éjszakán át csak ülni és játszani, és harmincadik alkalommal is megpróbálni túljutni egy pályán. Egyébként szórakoztató tud lenni egy bizonyos szintig, mert tényleg vicces szokott lenni, de eljön az a pont, amikor már szörnyen zavaró és inkább rájuk lennénk kíváncsiak, nem pedig arra, ahogyan játszanak. Még szerencse, hogy a közös nyaralásunkra nem tudják hozni a konzolt.

Egyiküknek nem sokára itt lesz a születésnapja és úgy gondoltuk, hogy többek között fog kapni egy vicces ajándékot is tőlünk. Egy olyan pólóra gondoltunk, amivel fricskát mutatunk neki a túlzásba vitt játékok miatt.

Találtam is egy weboldalt: https://lolmarkt.hu/, ahol egyedi pólók készítésével foglalkoznak, de vannak saját, már kész mintáik is. Egyrészt szimpatikus volt a kínálat, másrészt pedig árban is megfelelőnek tartottam: a pólók 3-4 ezer forint körül mozognak, ami azért függ a minta méretétől is, bár ez elsősorban a saját, “hozott” mintákra érvényes, mert a már meglévők méretezve vannak. Az elérhető, kész mintákat kategóriánként lehet megnézni, ami szerintem tök szuper, mert könnyen lehet keresgélni, nincsenek összekeverve a mindenféle minták és így nem is zavarodik bele az ember.

https://lolmarkt.hu/

Én a szülinapos pólókat néztem, és bár nagyon jópofa és vicces volt az összes, de sajnos nem találtunk olyat, ami megfelelt volna az elképzeléseinknek. De nem estünk kétségbe, mert ahogy már mondtam is, van lehetőség megkérni a https://lolmarkt.hu/-t, hogy egyedi mintával készítsék el a pólót. Ebben az esetben az elkészült mintát fel kell rakni egy pendrivera, hiszen ma már szinte minden digitalizáltan működik, és nincs ez másképp a pólónyomtatásnál sem.

Mikor kitaláltuk, mi legyen a minta, akkor jött a baj – legalábbis annak hittük-. Ugyanis méretet is kell választani, nem ám csak mintát, ami sosem egyszerű, mert nagyon gyakoriak az eltérő méretezések. De szerencsére találtunk ehhez egy kis segítséget a fentebb említett weboldalon.

Nagyon örültem neki, mert tényleg megoldotta a problémánkat, mert nem csak egy sima leírás van fent, hanem képekkel is illusztrálva van, illetve még a centiméterek is meg vannak adva méret szerint. De olvastam valamit, ami még inkább megnyugtatott. Még pedig azt, hogy mindössze 190 forintét van egy úgynevezett “méretbiztosítás”, ami azt jelenti, hogy ha nem lenne jó a kiválasztott pólóméret, akkor a méretbiztosítás keretében kicserélik. Az viszont fontos, hogy ezt már a megrendeléskor igényelni kell, online megrendelés esetén még fizetés előtt ki kell választani, ha valaki szeretné. Ez minden pólóra érvényes egyébként kivéve az extra méretűekre, de azokat alapból is külön kérésre készítik, nem az állandó kínálat része.

Amit még tudni kell a “méretbiztosításról” az az, hogy csak és kizárólag a méretet érinti a csere, a mintát és a színt nem lehet módosítani, tehát arra nem érvényes. És még egy info: a biztosítás érvényesítésére 14 nap áll rendelkezésre. Én egyébként kérni fogom ezt, mert 190 forint olyan kis összeg, hogy ha “elbukom”, azért mert jó lett a méret, akkor is teljesen megéri.

A https://lolmarkt.hu/ oldalát el is mentettem magamnak a kedvencek közé, egyrészt azért, mert még nem rendeltük meg a pólót, még alakítgatunk kicsit a mintán, másrészt azért, mert hamarosan újra szükségem lesz pólónyomtatásra, és jobbat szerintem nem találnék.