Mi, a férjemmel rajongunk a csapat játékokért, és ezt úgy tűnik a fiúnk is örökölte tőlünk. Imádja a focit. A hétvégén is lesz egy meccse a közeli városban. Éppen erre készülődtünk, megterveztük a menetrendet, hogyan fog kinézni a napunk, mikor kell elindulnunk és mit vigyünk majd magunkkal. A boltból hazafelé jövet viszont, ahol beszereztem a hétvégi elemózsiánk hozzávalóit, az autóval akadt egy kis problémám. Nem tökéletesen úgy kanyarodott, mint ahogy én ezt megszoktam. Haza érve szóltam is a férjemnek, hogy milyen problémát tapasztaltam. Ő arra a következtetésre jutott így láthatatlanban, hogy valószínűleg futómű hiba lesz. Abban mind a ketten egyetértettünk, hogy ezt mihamarabb rendbe kell hozatni, mert ilyen hiba esetén nem ültetjük be a gyerekünket a kocsiba. Így, két lehetőségünk maradt. Választhatjuk a tömegközlekedést a hétvégén, vagy pedig sikerül találnunk egy olyan autószerelőt, aki nagyon rövid időn belül megtudja oldani ezt a problémát.

A szokásos autószerelő műhelyünket felhívva rá kellett jönnünk, hogy ők bizony nem tudják ilyen határidővel vállalni. Ekkor az interneten kezdtem el keresgélni. Fontos volt még a határidő mellett az is, hogy elfogadható áron vállalják ezt el. Mivel nem voltam tisztába azzal, hogy milyen áron csinálhatják meg ezt a szolgáltatást, így beírtam a keresőbe, hogy futóműállítás árak.

Szétnéztem az elém tárt rengeteg ajánlatban, és végül egy oldal vagyis pontosabban autószerviz maradt. A honlapjuk nagyon összeszedett és szépen felépített. Ez volt az első, ami szembe tűnő volt nekem. Számos szolgáltatásuk van, és szerencsére köztük szerepel a futómű beállítás is. Csak hogy szemléltessem, milyen széles a szolgáltatásuk palettája, itt van néhány közülük: autó átvizsgálás és állapotfelmérés, autó villamosság szerviz, fék javítás és szerviz, kuplung csere, javítás, szerviz, lengéscsillapító és rugó csere, vezérlés csere és szervizelés és persze az általam keresett szolgáltatás. Ezt végigolvasva már biztos lehettem abban, hogyha elégedett leszek a munkájukkal, akkor lesz még egy szerviz, akit bátran kereshetünk.

Pontos leírást találtam arról is, hogy milyen hibák esetén beszélhetünk futómű problémáról, mikor érdemes felkeresnünk egy autószervizt és hogy egyáltalán mire kell figyelni. Nagyon informatívak már az oldalukon is. Minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. Sőt, még blogjuk is van, így ha esetleg érdekelnek az autókkal kapcsolatos cikkek, akkor még ebben tudnak számodra egy kis pluszt nyújtani.

Rákerestem az árakra is. A futóműállítás árak teljesen reálisak voltak. Ezen megörülve el is határoztam, hogy megkérdezem mikor lenne szabad időpontjuk. A telefonhívás és időpont foglalás nagyon gördülékenyen ment, és még rövid időn belül tudták is vállalni az autómat. Nagyon örültem, hogy végül rátaláltam a Méta autószervizre.

Ha esetleg Te is szerviz keresésben vagy, vagy esetleg csak szeretnél egy B tervet, akiket lehet keresni ha baj van, akkor őket mindenképpen érdemes megjegyezni. Márkafüggetlen autószervizként bátran tudom ajánlani Neked is, illetve már a baráti körben is megismertettem a Méta autószervizt annyira elégedett voltam velük.

Gyors és gördülékeny az időpontfoglalás. Amikor beszéltem velük, azon voltak, hogy minél hamarabb sorra tudjak kerülni, és ez nekem nagyon szimpatikus volt. Nagy szakmai tudás jellemzi őket és ügyfélközpontú gondolkozás, ami mint ahogy említettem is csupán egy telefon beszélgetésből észrevető volt a számomra. Ami pedig még szintén fontos, hogy precizitás jellemzi az itt dolgozókat.

Mindent figyelembe véve, mindenképp csak pozitívan tudok róluk beszélni. Az első benyomást csak megerősítették. De ha csak a szavaknak nem szeretnél hinni, akkor keress rá nyugodtan a Méta autószerviz oldalára, és győződj meg ezekről Te is.