Aki szervezett már gyermekének szülinapi partit, tudhatja, hogy egyáltalán nem egyszerű. Hisz a gyerekeket minden életkorban nehéz lekötni. Nemrégiben én is szerveztem egy partit, és nagy segítségemre volt a https://selfiegep.hu/fotosarok/. Hogy miért? Mert ezt nem lehet megunni.

A dolog akkor kezdődött, mikor a csemeténk kitalálta, hogy ő is szeretne saját szülinapi bulit, elvégre átlépi az első X-et. Nagy bulit szeretett volna, és mi pedig úgy voltunk vele, hogy miért ne. Persze amikor igent mond az ember, elsőre bele sem gondol, hogy mi mindennel jár ez az egész. Több tucat gyereket terelgetni úgy, hogy jól is érezzék magukat, de azért a határokat se feszegessék, igen embert próbáló feladat. A párom azt mondta, hogy soha többet, de én kipihenve a fáradalmakat, végül is bármikor megszervezném. Hogy miért? Mert látva a csillogó szemeket, a boldog, vidám társaságot, rájöttem, hogy igazán megéri. Nagyon megéri.

Ami pedig a legjobb döntésnek bizonyult, az a https://selfiegep.hu/fotosarok/. A gyerekek meg voltak őrülve, sorban álltak, hogy ők is fotózkodhassanak a vicces kellékekkel. A bohóckodás egy új szintje volt ez a számukra, ráadásul ami a legjobb, hogy a fotókat azonnal kézbe is tudták fogni. Gondolhatják, hogy mindenkinek tiszta volt a keze, persze, hisz vigyáztak a kincseikre. Itt nem volt csokitortás fotó meg barackleves maszatolás. Szépen, ügyesen, okosan viselkedtek, és még türelmesek is voltak egymással, mikor sorban álltak.

De hogy mit is nyújt a https://selfiegep.hu/fotosarok/? Vidám perceket, feledhetetlen élményt. Konkrétabban pedig? A fotósarok egy fotóautomatából, háttérből és kellékekből áll. A selfiegep.hu különleges, vicces kellékeket kínál, több tucat közül lehet válogatni. Ezt a gyerekek ki is használták, maximálisan, nem is volt olyan kellék, amit nem próbáltak volna ki. Egy tükörreflexes gép készíti a képeket stúdióvakuval, melyek azonnal kézbe is foghatók, erről a fotónyomtató gondoskodik. Hátteret, fotófalat is választhatunk külön, az alap a fehér, de ha valaki szeretne, választhat természetesen mást is.

A lényeg, hogy a gyerekek imádták a fotókat. Hatalmas meglepetés volt számukra, hogy mi is ez a játék, de hamar nagy sorok alakultak ki a fotósaroknál. Ami nem is csoda, sőt, a szülők is becsatlakoztak a mókába. Persze, hiszen ki ne szeretne egy pár perc erejéig gyerekké válni? Mindenkinek szüksége van a szórakozásra, az önfeledt percekre. A selfiegep.hu pedig ezt garantálja. A szülinapi zsúr sztárja volt a https://selfiegep.hu/fotosarok/, nem is gondoltam volna, hogy ennyire elvarázsol mindenkit. Érdemes volt, sőt, a cégnél azóta már ajánlottam is, hogy a legközelebbi vevőtalálkozóra mindenképp kérjünk egy ilyet. Persze a vezetőség eleinte ódzkodott ettől, hogy ugyan már, hisz komoly, felnőtt üzletemberek vagyunk és a vevőink is ilyenek. De hát a felnőtteknek is szükségük van a szórakozásra, a fotósarok pedig ezt kínálja. Úgyhogy meggyőztem őket, és úgy tűnik, bejött a számításom. A szelfigép nem csak a gyerekeket, hanem bizony a felnőtteket is magával ragadja.

A játék életünk szerves része, az ember játékos lény. Fontos, hogy ezt ne felejtsük el, miközben felnőtté válunk. Hisz a játékra minden életkorban szükség van, a kikapcsolódáshoz, pihenéshez, feltöltődéshez.