cipomarket.hu
Nemcsak a stílus, de a kényelem is legalább olyan fontos

Gyerekként mindig sokat játszottam, elég sokféle játékom is volt. Babák, plüssállatok, Lego, kirakós és társasjátékok hada állt a polcaimon. Nem volt olyan ünnep, amire ne kértem volna valamilyen játékot ajándékba. Nagyon sok most is meg van még. A különbség csak az, hogy ma már nem a polcokon, hanem a padláson hevernek. Mai napig szívesen ülök le a barátokkal egy-egy kártyapartira, vagy éppen társasozok velük egy pohár bor mellett. Hiszen mélyen legbelül még mindig gyereknek érzem magam, legalábbis néhanapján mindenképpen. Egy valamit azonban nem fogok fel játékként. Ez pedig a cipő vásárlás. Azt bevallom, hogy néha úgy gyűjtöm őket, mint régen a játékokat. Azonban amióta saját magam támogatom ezt a “hobbit” és nem a szüleim, azért próbálok kevésbé gyűjtögető életmódot élni.

8 órában talpalni csak kényelmesen lehet

Munkámból kifolyólag rengeteget sétálok, illetve álldogálok egy nap. Emiatt számomra igazán fontos, hogy a lábbelim a lehető legkényelmesebb legyen. Ez az oka annak, hogy rendkívül körültekintően választom ki,hogy hol és milyen cipőt vegyek. Szerencsére a kollégáim is hasonlóan gondolkodnak, úgyhogy általában együtt szoktunk rendelni. Egyrészt egyszerűbb így, illetve anyagilag is jobban megéri, hiszen vagy nincs is szállítási költség, vagy oszlik többfelé. Legutóbb is így tettünk. Az egyik kolléganőm talált rá a cipomarket.hu-ra. Neki is úgy ajánlotta egy ismerős. Úgyhogy munkaidő végén tovább maradtunk és átnéztük a honlapot. Nagy választékkal rendelkező webáruházról beszélhetünk. Elsősorban márkás termékeket árulnak, többnyire cipőket, de akadnak táskák, pénztárcák is. 

Comfort papucsokkal az esti lábsajgás elkerüléséért

Mi a cipők közül is, a comfort papucsok között nézelődtünk, hiszen a kényelem volt az egyik legfontosabb szempont. Utána pedig mindenki válogathatott a különböző fazonok és színek között. Szerencsések voltunk, mivel épp akciós időszakot fogtunk ki. Néhány cipő így jóval olcsóbb volt. Én pl. egy divatos női szandált választottam, a Leon termékcsaládtól. Ismerem a márkát régebbről, volt már tőlük papucsom is. Az évekig bírta a strapát, és nagyon kényelmes is volt, úgyhogy úgy gondoltam, hogy nem nagyon lőhetek mellé ezzel a döntésemmel. Miután mindenki megtalálta az ízlésének és méretének megfelelőt. Mindent beletettünk a kosárba, megadtuk az adatokat és már készen is volt a rendelés. Megegyeztünk, hogy a munkahelyre kérjük, hiszen ott biztosan megtalál minket a futár, előre ki is fizette az egyikünk, hogy azzal se kelljen átvételkor vesződni. Majd magunk között elrendeztük az anyagiakat. Mivel többen rendeltünk, így a rendelés összege meghaladta azt az értéket, amelytől már ingyenes a kiszállítás. Szóval még ezen is tudtunk spórolni.

Néhány napon belül meg is érkeztek a cipők, szerencsére sem méret, sem más probléma nem volt. Mindenki nagyon elégedett volt a saját cipőjével. Én sem csalódtam az én választottamban. Szép,divatos, jó minőségű és mindenekelőtt rendkívül kényelmes is.  A későbbiekben is tervezünk a cipomarket.hu online felületéről rendelni, így a kolléganő, aki az egészet intézte, létrehozott egy személyes fiókot is a http:/cipomarket.hu/ oldalán, hogy a jövőben így még egyszerűbben tudjunk vásárolni. Ugyanakkor, ha te nem szeretnél regisztrálni, az sem probléma. Lehetőség van anélkül is vásárolni. Mi egyszerűen csak praktikusabbnak találtuk, hogy valamelyikünknek legyen egy fiókja, mivel nem ez volt az utolsó alkalom, hogy őket választjuk, ha cipővásárlásra adjuk a fejünket.